ï»� עוגת מוס שוקולד לבן ×¢× ×§×œ×™×§ ביסקוויט - foodpage - כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - מ×כלי ×—×’×™× - עוגת מוס שוקולד לבן ×¢× ×§×œ×™×§ ביסקוויט

עוגת מוס שוקולד לבן ×¢× ×§×œ×™×§ ביסקוויט

הקינוח שיקצור ×ינספור מחמ×ות מה××•×¨×—×™× – עוגת מוס שוקולד לבן ×¢× ×ª×—×ª×™×ª של עוגיות ×ור×ו וציפוי מפתה של קליק ביסקוויט וגנ×ש שוקולד

×ž×¦×¨×›×™× ×œ×‘×¡×™×¡:
חבילת עוגיות ×ורי×ו (16 עוגיות)
50Â ×’×¨× ×—×ž××” מומסת

×ž×¦×¨×›×™× ×œ×©×›×‘×ª מוס:
2.5 מיכלי× שמנת מתוקה (625 מ”ל)
2 חפיסות שוקולד לבן שבור לקוביות
חצי חבילה קליק עוגיות, חצוי
3 כפיות ×’’לטין ×בקה
8 כפיות חלב

×ž×¦×¨×›×™× ×œ×¦×™×¤×•×™:
150 מ”ל שמנת מתוקה
150 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ חלב
חבילת קליק עוגיות

×ופן ×”×›× ×”:
• הכנת הבסיס: ×˜×•×—× ×™× ×—×‘×™×œ×ª עוגיות ×ור×ו במעבד מזון לתערובת פרורית.
• ×ž×ž×™×¡×™× 50 ×’×¨× ×—×ž××” במיקרו ×›-30 שניות. ×©×•×¤×›×™× ×¢×œ העוגיות הטחונות ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘.
• ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת התערובת לתבנית בקוטר 24. ×ž×©×˜×—×™× ×•×ž×”×“×§×™× היטב. ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×ž×§×¤×™×.
• הכנת המוס: מבי××™× ×œ×¨×ª×™×—×” עדינה 1.5 מיכלי שמנת מתוקה.
• ×©×•×¤×›×™× ×ת השמנת על השוקולד הלבן וממתיני× כ-2 דקות. ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘ עד להמסה מל××”.
• ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת תערובת השוקולד לקירור שבין 3-4 שעות לפחות.
• ל×חר הקירור –Â ×ž×§×¦×™×¤×™× ×ת השמנת המתוקה הנוספת לקצפת יציבה.
• במקביל ×©×ž×™× 3 כפיות גלטין בכוס, ×ž×•×¡×™×¤×™× ×œ×›×•×¡ 8 כפיות חלב ×•×ž×ž×ª×™× ×™× ×›-10 דקות.
• ממיסי× ×ת הגלטין במיקרו כ-20 שניות ×•×™×•×¦×§×™× ×ותו על השוקולד המומס תוך כדי ערבוב מהיר.
• ×ž×§×¤×œ×™× ×ת הקצפת בעדינות לתוך תערובת השוקולד עד לקבלת תערובת ×חידה.
• ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הקליק החצוי ×•×ž×§×¤×œ×™× ×‘×¢×“×™× ×•×ª רק עד להטמעה של העוגיות.
• ×©×•×¤×›×™× ×‘×¢×“×™× ×•×ª ×ת תערובת המוס על בסיס העוגיות ×•×ž×—×–×™×¨×™× ×œ×ž×§×¤×™× ×œ×©×¢×ª×™×™× ×œ×¤×—×•×ª. עד שהמוס יציב לגמרי.
• הכנת ×”×’× ×ש וציפוי העוגה: מבי××™× ×œ×”×¨×ª×™×—×” 150 מ”ל שמנת מתוקה. ×ž×•×¨×™×“×™× ×ת הסיר מה×ש ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×›-150 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ חלב. ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘ עד להמסה מל××” וקבלת תערובת חלקה. בשלב ×–×” רצוי להעביר ×ת ×”×’× ×ש לקנקן קטן לעבודה נוחה יותר של ציפוי העוגה.
• ×ž×¡×“×¨×™× ×§×œ×™×§ עוגיות על פני העוגה בצורה חופשית. כשהחלק המעוגל כלפי מעלה.
• ×©×•×¤×›×™× ×ž×”×©×•×§×•×œ×“ בעדינות על כל עוגיה בנפרד עד לציפוי ×ž×•×©×œ× ×©×œ כל העוגה.

>> לפייסבוק של ×ורן × ×’’ר
>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

יש ×œ×›× ×©×לה בקשר לשלבי ×”×”×›× ×”? ×¨×•×¦×™× ×œ×©×ול ×ת ×ורן לגבי העוגה? כתבו לו למטה בתגובות.

עוד מתכוני עוגות:
עוגת שוקולד וקפה
עוגת שוקולד בחושה
עוגת ×ª×¤×•×—×™× ×•×—×ž×•×¦×™×•×ª

4 תגובות

  1. ב××™×–×” תבנית צריך להשתמש?

  2. ×פשר להישמש בסוג קליק ×חר בתוך העוגה?

  3. התחתית ×œ× ×™×•×¦×ת קשה מדי ×× ×©×ž×™× ×ותה במקפי×? שו×לת עקב עוגה דומה שהכנתי ×•×’× ×©× ×מרו להכניס ×œ×ž×§×¤×™× ×•×‘×מת ×™×¦× ×§×©×” מדי..

  4. ×”×™, במה ×פשר להחליף ×ת עוגיות ×”×ור×ו?
    ×נחנו ××•×›×œ×™× ×¨×§ בדץ

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top