קובה סַמָאק – קובה דגים מהמטבח העיראקי מאת: Nedunya cook book בתאריך: 1 בנובמבר 2013 קטגוריות: אורז, דגים, מאכלי עדות, מתכוני עדות צפיות: 11509 5 אוכל עיראקי קובה קובה אורז קובה דג קובה סמאק Report this Image - דווח על תמונה זו שילוב של אורז ודג פשוט הופכים לקובה הטעימה ביותר של המטבח העיראקי אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר Nedunya cook bookנדוניה עורכים ומתעדים מתכונים, מטעמים וזיכרונות לספר בישול אישי | משפחתי. המתכונים שלנו נאספו עם השנים ממשפחות וחברים, או נולדו אצלנו בראש. מתכונים אחרונים מאת Nedunya cook book (צפו בכולם...) פאי כפרי במילוי כבד ופטריות - 9 ביולי 2015 קיצ’רי - 16 במרץ 2015 שלישקלך – כופתאות מהמטבח ההונגרי - 25 בפברואר 2015 מְטַבָג עיראקי - 18 בפברואר 2015 קובה דלעת - 17 בפברואר 2015 tweet שתף כתבות קשורות חומוס עם בצל מקורמל ופטרוזיליה 22 באפריל 2018 מאפה פורטוגזי מתוק 17 באפריל 2018 מג’דרה של סבתא 15 באפריל 2018 כתבו משהו נחמד... Cancel replyכתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר אינטרנט Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ