קציצות בנטאז’ טוניסאיות מאת: ofer בתאריך: 26 ביולי 2013 קטגוריות: בשר, מאכלי חגים, מאכלי עדות, מנות עיקריות לפסח, מתכוני עדות, פסח צפיות: 12351 10 אוכל טוניסאי בשר טחון קציצות בנטאז' קציצות בשר קציצות טוניסאיות קציצות תפוחי אדמה במילוי בשר Report this Image - דווח על תמונה זו קציצות נהדרות, פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים. נהוג להכינן בפסח אבל כיף לאכול גם ביום חול אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר ofer מתכונים אחרונים מאת ofer (צפו בכולם...) עוגת קדאיף עם קרם שמנת - 26 במאי 2015 קרמשניט מנגו - 27 באוגוסט 2014 פאי ליים - 12 באוגוסט 2014 טראפלס שוקולד ואגוזי לוז - 23 במאי 2014 תפוחי אדמה ממולאים בבשר - 14 באפריל 2014 tweet שתף כתבות קשורות טרייפל פירות אדומים וקרם מסקרפונה 22 באפריל 2018 עראייס 22 באפריל 2018 חומוס עם בצל מקורמל ופטרוזיליה 22 באפריל 2018 כתבו משהו נחמד... Cancel replyכתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר אינטרנט Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ