קציצות עוף בדבש וסרירצ’ה - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - עוף - קציצות עוף בדבש וסרירצ’ה

קציצות עוף בדבש וסרירצ’ה

קציצות עוף רכות, אפויות בתנור, עם רוטב בניחוח אסיאתי משגע. מומלץ להגיש לצד אורז לבן

מצרכים:
חצי קילו עוף טחון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כוס פירורי לחם פנקו
רבע כוס מים חמים
ביצה

לרוטב:
רבע כוס רוטב סררצ’ה (רוטב חריף)
רבע כוס דבש
קורט מלח
2 כפות מיץ ליים או לימון

אופן הכנה:
להכנת הקציצות: בקערה מערבבים את כל החומרים יחדיו, מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים קטנים, מניחים אותם במרווחים אחד מהשני בתבנית עם נייר אפייה.
אפיית הקציצות: בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, אופים את הקציצות למשך כ-14 דקות.
להכנת הרוטב: בסיר רחב ושטוח שמים את כל החומרים ומצמצמים על הלהבה הכי גדולה למשך שתי דקות ומערבבים עם מטרפה, מכבים את האש.
– מוסיפים את הקציצות לרוטב ומערבבים היטב.
– מגישים על אורז לבן, מעטרים בשומשום קלוי וטבעות בצל ירוק.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

    בת-חן דיאמנט
    שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
    למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
    אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
    חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
    מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
    מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
    בת-חן דיאמנט
    בת-חן דיאמנט

    מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

    בת-חן דיאמנט
    batchen.diamant@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top