רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - לחם ומאפים - 13 טיפים שאולי לא ידעתם על עבודה עם בצק שמרים

13 טיפים שאולי לא ידעתם על עבודה עם בצק שמרים

טיפים חשובים לעבודה עם בצק שמרים – למה הבצק דביק ואיך מתקנים את זה, איך מתפיחים והטיפ הכי טוב לעוגות שמרים שנשמרות רכות גם כמה ימים

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: