רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כתבות קולינריה - 3 דרכים מגניבות לחתוך ולהגיש אבטיח

3 דרכים מגניבות לחתוך ולהגיש אבטיח

3 דרכים מיוחדות ויצירתיות להגיש אבטיח בקיץ. מחיתוך אבטיח לקוביות ופרוסות ב-60 שניות ועד הכנת שייק בתוך האבטיח עצמו

עונת הקיץ כבר ממש כאן והלחות רק עולה ועולה. אחת הדרכים הכי טובות, מתוקות ובריאות להתקרר בחום של יולי אוגוסט היא להוסיף לתפריט פירות, בעיקר כאלה שמתהדרים בהרבה מים.

אחד מאותם הפירות הוא האבטיח שהופך בתקופה הזו לכוכב הגדול ולמרענן הרשמי של הקיץ.

אז לכבוד הפרי הכי מתוק ומרווה הבאנו לכם אספנו לכם הפעם 3 דרכים יצירתיות לחתוך ולהגיש אבטיח. לכם נשאר רק לבחור ולספר לנו כמה קל זה היה ואיך קצרתם מחמאות.

חיתוך אבטיח לקוביות

תמיד רציתם לדעת איך לחתוך אבטיח שלם לקוביות בלי לבלות שעה במטבח? אז מסתבר שזה אפשרי. 60 שניות ויש לכם המון קוביות אבטיח קרות.

עכשיו כשיש לכם קוביות אבטיח, זה הזמן לשדך אותן לגבינה בולגרית ולהגיש לאורחים. תתכוננו לקצור המון מחמאות, רק אל תגלו שלקח בדיוק 2 דקות להכין את זה.

IMG_4897

חיתוך אבטיח לפרוסות 

עוד דרך נהדרת לחיתוך והגשת אבטיח בלי הרבה מאמץ. כמה פשוט ככה הגיוני. והכי טעים? להגיש אותן עם פרוסות של גבינה בולגרית שמסתדרות בול עם פרוסות האבטיח. כי בנינו, תודו שזה שילוב מנצח. ואגב, טעמנו השבוע את הבולגרית של פיראוס שכבר חתוכה לפרוסות והיא משגעת. שלא תגידו שלא אמרנו.

IMG_4778

מיץ אבטיח בתוך אבטיח!

מי אמר שחייבים להגיש את האבטיח רק כקוביות או פרוסות? צפו בסרטון וגלו איך מכינים מיץ אבטיח בלי להוציא את תכולת הפרי החוצה.

IMG_4834

יש לכם עוד רעיונות לחיתוך והגשת אבטיח? כתבו לנו התגובות או בעמוד הפייסבוק.

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: