מצרכים (12-14 קציצות):
3 גבעולי פראסה בינוניים
ביצה
1/2 כוס קמח מלא
2 כפות שומשום
מלח ופלפ
מעט אגוז מוסקט
כף שמן זית
אופן הכנה:
• פורסים את הפראסה לעיגולים דקים ומאדים במעט שמן זית עד לריכוך, מתבלים ומוסיפים שומשום תוך כדי האידוי. מצננים בקערה.
• מוסיפים לפראסה קמח וביצה ומערבבים לתערובת דביקה יחסית.
• יוצרים קציצות בידיים רטובות ומניחים על נייר אפייה משומן.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-20 דקות עד שהן משחימות מעט.
המתכון באדיבות לימור פפר (בישולימור) מתוך אתר יאמי המאפשר לכם להזמין אוכל ביתי ואיכותי ממיטב הבשלנים והאופים.
צילום: משק 8
מחפשים עוד מתכונים לקציצות? נסו את אלה:
קציצות בשר מטוגנות עם אפונה ואורז
קציצות ברימון מהמטבח הפרסי
קציצות טונה