מצרכים:
1 בצל בינוני קצוץ
4 תפוחי אדמה לבנים, קלופים וחתוכים לפלחים
דלעת שטופה, שלופה וחתוכה לריבועים גדולים
2 כרעיים (או גרונות של עוף - מתכון מקורי של אמא), שטופים וחתוכים
2 כפות גדושות של שמן קנולה
תבלינים:
מלח
פלפל שחור
כפית אבקת מרק
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
אופן הכנה:
• בסיר רחב ומעט עמוק מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן.
• מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מ-2 הצדדים.
• מניחים מעל את תפוחי האדמה ושכבה מעל את הדלעת החתוכה.
• מפזרים את התבלינים על הירקות.
• מכסים את התבשיל במים עד לגובה הירקות (עדיף מים חמימים).
• מרתיחים רתיחה ראשונה ולאחר מכן מנמיכים את האש. מבשלים כ- 20 דקות.
• טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
המתכון מתוך הבלוג של
יהודית כהן מורחיים - קסם של עוגה
מחפשים עוד מתכונים עם עוף? נסו את אלה:
כנפיי עוף בדבש וסויה
טנזיה עם רצועות עוף
שניצל בתנור בחרדל וסויה