מצרכים:
2-3 כפות שמן זית
1/2 כוס אורז הודי (או רגיל)
3 בצלים, קצוצים
3 גזרים, מגורדים
1 שורש פטרוזיליה מגורד
1 שורש סלרי, קצוץ דק
4 גבעולי סלרי, קצוצים
5 שיני שום קצוצות דק
4 תפוחי אדמה שלמים, חתוכים לקוביות
4 גזרים, חתוכים לקוביות גדולות
1 דלורית, חתוכה לקוביות
3 קישואים, חתוכים לטבעות
4 פרחי ברוקולי (קפוא או טרי)
מלח ופלפל על פי הטעם
כפית שטוחה כורכום
אופן הכנה:
• מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים בו את הבצלים, הגזרים והשורשים.
• מוסיפים את שאר הירקות ואת האורז. מערבבים מעט.
• יוצקים מים רותחים בכמות שתכסה את כל הירקות, מתבלים במלח,פלפל וכורכום ומבשלים במשך שעה וחצי על אש נמוכה.
המתכון באדיבות סוגת.
>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק
מחפשים עוד מתכוני מרקים? נסו את אלה:
מרק עדשים כתומות וכוסברה
מרק בצל קלאסי
מרק קרם חצילים