מצרכים:
חבילת מלוואח
2 בננות, חתוכות לפרוסות עגולות דקות
שוקולד חלב/מריר שבור לקוביות קטנות
ממרח ריבת חלב
לקישוט:
מייפל
חלבה
מצרכים:
• מפשירים את המלוואח.
• חוצים כל מלוואח ל-2 ובעזרת הידים מותכים אותו לצורת מלבן.
• מורחים בשליש האמצעי ריבת חלב, מעל מניחים פרוסות של בננות, מפזרים מעט שוקולד וסוגרים היטב לצורת ריבוע או מלבן.
• משמנים מחבת בשכבה מאוד דקה של שמן ומטגנים על אש נמוכה בערך 3 דקות על כל צד.
• מורידים מהאש ומפנקים את האהובים.
מתכון וצילום: אסנת אלגוסי
הכנתם? יש לכם שאלות בקשר למתכון? רוצים לספר לנו איך יצא (אנחנו נשמח לשמוע)? כתבו בתגובות או ב
קבוצת הפייסבוק