סביצ׳ה דניס, מנגו ואבוקדו

מאת: saviche77

כדור הפתעה טעים וצבעוני - סבינה ולדמן מלמדת אתכם איך להכין, ממש בקלות, סביצ'ה דניס עם מנגו, אבוקדו ופלפל חריף. מושלם!

מצרכים:
1 פילה דניס, ללא עור ועצמות
1 אבוקדו, קלוף
1 מנגו, קלוף
1 צנונית קטנה, פרוסה דק
1 כף עלי כוסברה
1 גבעול בצל ירוק, חתוך לפרוסות דקות
1 פלפל חריף אדום, פרוס דק
1 ליים
שמן זית
מלח
פלפל

אופן הכנה:
• בעזרת קולפן יוצרים פרוסות דקות מאוד ממנגו ואבוקדו. פורסים ניילון נצמד על משטח עבודה, מסדרים פרוסות אבוקדו ומנגו לסירוגין, יוצרים עיגול בקוטר 10-12 ס״מ.
• חותכים את הדג לקוביות קטנות ומעבירים לקערה. חותכים לקוביות בגודל זהה את שאריות האבוקדו והמנגו, כף מכל אחד, ומוסיפים לקערה.
• מוסיפים בצל ירוק, עלי כוסברה, כמה פרוסות פלפל חריף, תלוי כמה חריף אוהבים.
• לפני ההגשה - מתבלים בכף מיץ ליים ו-2 כפות שמן זית, מלח ופלפל לפי טעם ומערבבים היטב.
• מניחים 2 כפות גדושות על פרוסות המנגו והאבוקדו, תופסים בקצוות הניילון הנצמד ויוצרים כדור. מהדקים היטב, פותחים את הניילון ומעבירים את הכדור בזהירות לצלחת הגשה, מניחים עם הצד המהודק כלפי מטה.
• מזלפים מעל כמה טיפות מיץ ליים ושמן זית, מעט מלח ו-3 פרוסות צנונית. מגישים מיד.

>> לאינסטרגם (המדהים!) של סבינה לחצו כאן

אל תפספסו:
לביבות גבינה מתוקות של סבינה