כן, עברה כבר שנה. פסטיבל "שף תאכל" חוזר והפעם במתכונת מיוחדת. בדומה לשנים קודמות גם השנה תוכלו להנות מארוחה מלאה (ראשונה, עיקרית וקינוח) במחיר של 89 ש"ח במגוון מסעדות בארץ, אבל הפעם תמצאו בתפריטי הפסטיבל המיוחדים גם מנות המוקדשות לאוכל עליו גדלו השפים.
כך למשל תמצאו במסעדת גספצ'ו, של השף גיא פרץ, מנת פסטייה מרוקאית עם פרגיות, אגוזים וריבת בצל, שנוצרה בהשפעת משפחתו שעלתה מקזבלנקה וקובה ביתית בסגנון סורי של השף אלעד לוי ממסעדת SHINE & SHARP. המנות בהשראת המשפחה יצטרפו לתפריט המיוחד של הפסטיבל בו תוכלו למצוא גם מנות צמחוניות וטבעוניות.
השפים מאחורי המנות. צילום: יעל צור
פסטיבל שף תאכל יתקיים במשך 10 ימים - 11.1 עד 20.1 ברחבי הארץ (נותן החסות המרכזי לפסטיבל - סומרסבי. סיידר תפוחים אלכוהולי, מבית קרלסברג).
את כל הפרטים כמו גם את רשימת המסעדות המשתתפות תוכלו באתר הפסטיבל.
וכמובן, במיוחד לכבוד החורף שקפץ לבקר והפסטיבל שמתקיים בקרוב, הבאנו לכם מתכון של רשת המסעדות "ריבר" למרק נהדר שמזכיר את בית סבתא ומשלב בין הטעמים הקלאסיים של מרק עוף לניחוחות המיוחדים של האוכל האסייתי.