שקדיה מתוקה

מאת: bisofcake1903

הכנת שקדיה מתוקה/מלוחה לט"ו בשבט, עשויה מבצק סוכר ופופקורן. רעיון מקסים ליצירה בחג

מצרכים:
בצק סוכר חום
גרגירי תירס להכנת פופקורן
צבע מאכל ורוד פוקסיה
שמן
כפית מרגרינה
כוס מרשמלו
חוטי ברזל
שיפוד עץ
מאפינס שוקולד

אופן הכנה:
- מערבבים בסיר מעט שמן ומעט צבע מאכל (לשקדיה שלי התאים צבע מאכל ורוד). שופכים פנימה גרגירי פופקורן ומערבבים עד שהם יקבלו את הגוון הורוד.
- מדליקים את האש, סוגרים את המכסה, מקשיבים לפיצוצים ומקבלים פופקורן צבעוני. ככל שתוסיפו יותר צבע מאכל כך הפופקורן יהיה צבעוני יותר.
- אופים מאפינס ונועצים בו קשית קשיחה או שיפוד (בשביל הגזע).
- יוצרים נחש שמן מבצק סוכר חום ומשחילים. מורחים מעט מים בחלק העליון של הנחש ומחברים לו כדור מבצק סוכר חום.
- משחילים חוטי ברזל ומצפים אותם בנחשים מבצק סוכר חום (בשביל הענפים).
- ממיסים מרשמלו עם מעט מרגרינה במיקרו, מצפים את החלק העליון של העץ ואת כל הענפים במרשמלו מומס ומדביקים עליו את הפופקורן הצבעוני.

את ההדרכה + תמונות של כל השלבים תוכלו למצוא כאן.