עוגת שוקולד וסוכריות צבעוניות

מאת: tikochel-blogspot-com

העוגה שכל ביס ממנה משאיר חיוך על הפנים ושובל של שוקולד על הפרצוף. כמה פשוטה ככה טעימה ואהובה על כולם

ice cream roll6כמצרכים:
4 ביצים בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 כפות קקאו
1+ 3\4 כוסות קמח תופח
1 כוס יוגורט בטעם טבעי
2\1 כוס שמן קנולה

לציפוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
200 גרם שוקולד מריר
סוכריות צבעונית

אופן הכנה:
- מקציפים יחד את הביצים עם הסוכר.
- מוסיפים את השמן בהדרגה, לאחר מכן מוסיפים את תמצית הווניל ואת כוס היוגורט.
- מוסיפים את הקמח והקקאו וממשיכים להקציף רק עד שהקמח נבלע.
- משמנים תבנית עגולה מספר 26 ושופכים את הבלילה.
- אופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה - ניתן לבדוק בעזרת קיסם, אמורים לצאת פירורים לחים.

>> תמונות נוספות של העוגה ועוד מתכונים מעולים בבלוג תיק אוכל.

צילומים: אפיק גבאי
מתכון: אינס שילת ינאי