סינטה צרובה בחרדל, פלפל לבן ורוזמרין

מאת: batchen2278

סינטה צרובה בחרדל, פלפל לבן ורוזמרין - המנה העיקרית המושלמת לשולחן החג, שמכינים בקלות. מינימום השקעה, מקסימום טעם

סינטה צרובה במרינדה של חרדל, פלפל לבן ורוזמרין. מנה חגיגית ויפה לשולחן החג. רק להגיש עם לחם משובח, ואתם מסודרים.

חומרים:
1.5 ק"ג סינטה מיושנת
למרינדה:
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
כף פלפל שחור גרוס גס
כף פלפל לבן (מטחנה ידנית)
4 ענפי רוזמרין קצוצים
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מנקים את  נתח הסינטה משומן.
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את כל חומרי המרינדה ומורחים על הבשר מכל צדדיו.
מניחים את הסינטה עם המרינדה לחצי שעה בטמפרטורת החדר.
מחממים מחבת כבדה. כשהיא לוהטת, מתבלים במלח גס את הסינטה וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה.
מוציאים מהמחבת, מניחים על תבנית ונותנים לנתח להתקרר.
פורסים לפרוסות דקות מאוד ומגישים עם לחם טוב ומטבל שמן זית ובלסמי.