טורטייה בננה

מאת: leharshim

כמה פשוט ככה טעים ומושחת - גלילי טורטיה במילוי חמאת בוטנים, בננות, שוקולד חם ומרשמלו שמתמוסס בפה. רוצו להכין

קינוח טורטייה עם בננות, שוקולד חם, חמאת בוטנים ומרשמלו מתמוסס. בעצם, כל תוספת שאתם אוהבים תתאים – קוקוס, שברי אגוזים, תותים, התמונה ברורה, זה טעים אש.

אפשר לצלות את הטורטייה - בננה על הגריל אחרי ארוחת ברביקיו אמריקאית, או לקלות אותה במחבת יבשה לפינוק של ארוחת לילה מושחתת.

המרכיבים (כמות ל-4 מנות):
2 עלי טורטייה
חמאת בוטנים/ שוקולד למריחה/ נוטלה/ ממרח לוטוס או כל ממרח מתוק שאתם אוהבים, אני אוהבת חמאת בוטנים בטעם שוקולד.
6 כדורי מרשמלו חתוכים לארבע פיסות במספריים
6 קוביות שוקולד מריר קצוצות גס או מקופלת
1 בננה חתוכה לשניים לאורך
1 קיווי או 2 תותים חתוכים/ חופן אוכמניות או פטל

אופן ההכנה:
- מורחים את עלי הטורטייה בממרח המתוק, מניחים את הבננה בצד הקרוב אלינו. מפזרים את המרשמלו, השוקולד ושאר התוספות החתוכות על העלה.
- מגלגלים את הטורטייה מן הבננה והלאה ליצירת גליל.
- מחממים מחבת טפלון וקולים את הטורטייה משני הצדדים עד שהיא משחימה מעט והמרשמלו נמס.
- חותכים כל טורטייה לשניים באלכסון ומגישים חם.

 

מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת הכנסו לבלוג "איך להרשים את חמותך"