סלט טאבולה וקישואים צרובים

מאת: batchen2278

סלט בורגול מרענן, בריא ומשביע עם הרבה ירק ותוספת קישואים צרובים מדהימה. מעולה לארוחת ערב, לאירוח או לקחת איתכם לעבודה

מצרכים:
1/4 כוס בורגול דק מושרה חצי שעה במים ומסונן
חבילה וחצי כוסברה קצוצה
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל לבן
כף עגבניות שרי מיובשות קצוצות
3 כפות שמן זית
קישוא

אופן הכנה:
• משרים בקערה את הבורגול למשך חצי שעה, מסננים וסוחטים היטב מהנוזלים.
• קוצצים דק את הכוסברה.
• פורסים את הקישוא וצורבים על מחבת פסים משני הצדדים עם כף שמן זית, מלח ופלפל לבן.
• בקערה מערבבים: בורגול, כוסברה, עגבניות שרי מיובשות, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
• מגלגלים את הקישואים הצרובים ומניחים מסביב לסלט.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפיה

רוצים ללמוד איך לבשל ולשמור על אורח חיים בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

[divider]