מקלות זעתר מבצק פילאס

מאת: batchen2278

זהירות ממכר בטירוף! מקלות זעתר, מבצק פילאס מוכן, שמכינים ב-5 דקות עבודה ומחסלים בשנייה. 3 מצרכים וזה שלכם

מתכון הכי קליל וטעים שיש! 3 מרכיבים, 20 דקות בתנור ויש לכם מנה מרשימה שתמיד קוצרת מחמאות, ילדים מטורפים על זה וגם מבוגרים.

מצרכים:
חבילת בצק פילאס תורכי מופשר
ביצה טרופה למריחה
זעתר (עם או בלי שומשום)

אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-190 מעלות חצי שעה מראש.
- פורסים את הבצק על משטח העבודה, בעזרת גלגלת פיצה חותכים את הבצק המרודד לרצועות לאורך.
- מורחים בעזרת מברשת את הביצה הטרופה על גבי הבצק.
- מפזרים זעתר מעל רצועות הבצק.
- עיצוב: אוחזים בכל רצועת בצק משני צדייה ומסובבים משני הכיוונים את הבצק לצורת בורג, את הקצוות שאוחזים מצמידים לתבנית האפייה שעליה מונח נייר האפייה.
- זיגוג: מורחים על המקלות עוד ביצה ומפזרים מעל עוד זעתר.
- אפייה: אופים בתנור במשך 20 דקות עד שהמקלות זהובים.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפיה

רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות ופיתות ולבשל חריימה, סינייה ועוד המון מנות טעימות? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

[divider]