מתכון הכי קליל וטעים שיש! 3 מרכיבים, 20 דקות בתנור ויש לכם מנה מרשימה שתמיד קוצרת מחמאות, ילדים מטורפים על זה וגם מבוגרים.
מצרכים:
חבילת בצק פילאס תורכי מופשר
ביצה טרופה למריחה
זעתר (עם או בלי שומשום)
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-190 מעלות חצי שעה מראש.
- פורסים את הבצק על משטח העבודה, בעזרת גלגלת פיצה חותכים את הבצק המרודד לרצועות לאורך.
- מורחים בעזרת מברשת את הביצה הטרופה על גבי הבצק.
- מפזרים זעתר מעל רצועות הבצק.
- עיצוב: אוחזים בכל רצועת בצק משני צדייה ומסובבים משני הכיוונים את הבצק לצורת בורג, את הקצוות שאוחזים מצמידים לתבנית האפייה שעליה מונח נייר האפייה.
- זיגוג: מורחים על המקלות עוד ביצה ומפזרים מעל עוד זעתר.
- אפייה: אופים בתנור במשך 20 דקות עד שהמקלות זהובים.
צילום ומתכון: בת-חן
סטודיו לבישול ואפיה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות ופיתות ולבשל חריימה, סינייה ועוד המון מנות טעימות? הצטרפו
לסדנאות המעולות של בת-חן
[divider]