מנה זריזה לארוחת צהריים - קציצות עוף רכות וטעימות עם קישואים מגורדים וסולת שנותנים למנה את הרכות שלה.
מצרכים:
500 גרם עוף טחון
2 קישואים בינוניים מגורדים על פומפייה
2 שיני שום כתושות
2 כפיות חרדל דיז'ון חלק
מלח, פלפל לבן ופלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
חצי כוס סולת מעורבבת עם חצי כוס מים (מרקם של פלסטלינה)
אופן הכנה:
- שמים את כל החומרים בקערה, לשים עם היד עד לאיחוד.
- נותנים למסה לנוח חצי שעה (לא חובה אבל עדיף).
- בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים עיגולים.
- צורבים עם מעט שמן על המחבת משני הצדדים.
צילום ומתכון: בת-חן
סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להשתמש בשמרים או איך לבשל בריא?
הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן
[divider]