פילה עוף בטריאקי ותפוזים

מאת: batchen2278

נתחי פילה עוף בטריאקי ותפוזים - ארוחת צהריים טעימה בטירוף שמכינים בחמש דקות. בלי מרינדה ובמחבת אחת! 

מצרכים:
7 פילה עוף
פלפל לבן
כף שמן קנולה לטיגון
כפית שומשום קלוי
חופן שעועית ירוקה מבושלת

מצרכים לרוטב:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סאקה
2 כפות מירין
2 כפות מיץ תפוזים
כף סוכר לבן

אופן הכנה:
- שמים את כל חומרי הרוטב בקערה ומערבבים.
- מחממים מחבת על אש גבוהה ושמים כף שמן.
- מתבלים את פילה העוף בפלפל לבן וצורבים משני צדדיו על המחבת.
- מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים על מגש.
- מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב שבקערה.
- מגבירים את הלהבה, מחזירים את פילה העוף הצרוב ונותנים לו לספוג טעמים במחבת למשך דקה.
- מוסיפים את השעועית ומפזרים שומשום מעל.
- מגישים לצד אורז לבן.

צפו: פילה עוף בטריאקי ותפוזים שמכינים בחמש דקות.



הערות חשובות:
- במקום סאקה ניתן להשתמש בכף יין לבן + כף מירין.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן