שוקולד פליאו

מאת: leharshim

ריבועי שוקולד מענגים וממכרים ללא סוכר, מוצרי חלב ואפילו בלי שוקולד. פליאוליתי, טבעוני ובעיקר טעים בטירוף

ריבועי שוקולד פרווה, טבעוני ופליאוליתי, מתוק ורך במרקם של שוקולד חלב, ללא חלב, ללא סוכר ואפילו ללא שוקולד. נהדר כקינוח אחרי ארוחה בשרית וכנשנוש אנרגטי לאורך כל היום.

מערבבים בקערה שמן קוקוס, קקאו, טחינה, סילאן טבעי ולאחר הקפאה מתקבל מעדן שקשה להפסיק לאכול.

מצרכים:
חצי כוס שמן קוקוס (בחורף, אם השמן מתקשה, ממיסים במיקרוגל או בסיר)
חצי כוס סילאן ללא תוספת סוכר
2 כפות קקאו
כף טחינה גולמית
כפית תמצית וניל
כף מים
חופן אגוזים קצוצים גס

אופן הכנה:
- מערבבים היטב את כל המרכיבים בעזרת כף עד לקבלת עיסה אחידה וסמיכה מעט.
- משטחים את הבלילה במגש או תבנית בגודל של 15 / 20 ס"מ, שעליו נייר אפייה.
- עוטפים את הכלי בניילון נצמד ומקפיאים שעה לפחות.
- מוציאים את השוקולד מהמקפיא, חותכים לריבועים ומגישים קפוא.
- את הקוביות שנשארו שומרים במקפיא.

מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת, ולתמונות של שלבי ההכנה, הכנסו לבלוג איך להרשים את חמותך