פסטיבל קולינריה בירושלים

מאת: foodpage-team

פאנל בלוגרים מובילים מתחום הקולינריה, סיורי אוכל, סדנאות שפים והצצה אל מאחורי הקלעים של עולם האוכל. פסטיבל מסעדות פתוחות מגיע לירושלים

untitled-13אחרי שכיכב בתל אביב, פסטיבל מסעדות פתוחות עולה לירושלים. הפסטיבל, שמתחיל בעוד יומיים ויסתיים ביום שבת (22-26.11.16), יציג היבטים שונים של הקולינריה בארץ ויאפשר לקהל הצצה אל האנשים מאחורי המסעדות, הבלוגים והמקומות שהופכים את ירושלים, ובכלל את ישראל, למקום טעים יותר.

במסגרת הפסטיבל הרכבת הקלה בעיר תהפוך באופן חד פעמי למסעדה ותערך בה מסיבת קוקטייל, יתקיימו סיורי אמנות במוזיאון ישראל עם השפים אסף גרניט, ניק צוק, ננה שרייר ויהלומה לוי, טל שפיגל (האיש מאחורי חשבון האינסטגרם הפופולרי Dessert in Paris) יתקיים סדנת פטיסרי, הבלוגרית ומחברת ספר הבישול רותם ליברזון תקיים ערב פרסי בשיתוף הזמרת מורין נהדר ובמקביל לכל אלה יערכו סיורי יום ולילה במוקדי אוכל שונים בעיר. בין הסיורים: סיור קולינריה בעיר העתיקה, ברחוב החרדי, בחיי הלילה של העיר ועוד.

בנוסף, יתקיימו ברחבי העיר מפגשי FoodTalkes עם אנשי אוכל, צלמים ושפים כשאחד מאותם מפגשים הוא פאנל  בלוגרים מתחום האוכל שינסו להשיב על השאלות הבוערות בתחום – מה מוביל בשלן לפתוח בלוג ולהשקיע בו את מירב זמנו, איך שומרים על רלוונטיות בתחום לאורך זמן, איך הופכים את הכתיבה בבלוג לקריירה, מה ההבדלים בין הבלוגים השונים, איך משיגים חשיפה ומה השתנה במרוצת השנים.

untitled-1צילומים: נעה רוזין (צילום: לירון אראל), רותם ליברזון (צילום: יח"צ).


הפאנל, בהנחיית עיתונאית האוכל נעה רוזין ובהשתתפות אפרת ליכטנשטט, גל ממליה, מאיה מרום, חגית ביליה ורותם ליברזון, יתקיים בבית הנסן (רחוב גדליהו אלון 14) ביום חמישי 24.11 בשעה 20:00 והוא ללא תשלום בהרשמה מראש באתר.

עוד מפגשים מעניינים שיתקיימו בימים הקרובים: קולינריה טבעונית בהנחיית אורי שביט מהבלוג טבעוניות נהנות יותר, ללכת בעקבות החלומות (איך אלפי עוקבים מגשימים לקונדיטור אחד את החלום) בהנחיית אלון שבו, על אוכל וזכרונות בהנחיית טל סיון ציפורין ועוד.

לרכישת כרטיסים ולהרשמה לאירועים - www.open-restaurants.co.il

צילום תמונה ראשית: אפרת ליכטנשטט מתוך הבלוג "אז מה את עושה כל היום".