5 רעיונות לתיבול צ'יפס

מאת: cook-and-bake

5 רעיונות מיוחדים לתיבול צ'יפס - מצ'יפס בסגנון איטלקי וצ'יפס עם פרמזן ושום ועד גרסה מהירה להומפרייז וצ'יפס בסגנון מסעדת ויטרינה

cook and bakeאחרי שלמדתם איך להכין שניצל בכמה גרסאות מיוחדות, הגיע הזמן לשדרג גם את התוספת האולטימטיבית - צ'יפס! אז בפעם הבאה שאתם מטגנים את תפוחי האדמה או אופים אותם בתנור, ורגע לפני שהם מתחסלים, צפו אותם באחת התערובות המוצעות כאן, אנחנו מבטיחים לכם שהטעם יהיה מוצלח יותר והצ'יפס יתחסלו עוד לפני שתספיקו להעביר אותם לצלחת.

שימו לב - את תערובת התיבול יש לפזר מעל הצ'יפס מיד כשהם יוצאים מהשמן או מעל תפוחי האדמה לפני הכניסה לתנור.

יש לכם עוד רעיונות לתיבולים מיוחדים? כתבו לנו בתגובות.

צ'יפס בסגנון איטלקי


מצרכים:
כף אורגנו מיובש
כף עלי פטרוזליה מיובשים
כפית אבקת שום
כפית עלי רוזמרין מיובשים
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/3 כפית פפריקה חריפה

צ'יפס פרמזן ושום


מצרכים:
1 כפית אבקת שום או 3 שיני שום כתושות דק
1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק
כף פטרוזיליה מיובשת
מלח

צ'יפס פיקנטי מעושן


מצרכים:
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/3 כפית פפריקה מעושנת (או אבקת צ'יפוטלה)
מלח

צ'יפס בסגנון מסעדת הויטרינה


מצרכים:
קליפת לימון מגורדת מ-1 לימון - על החלק הדק בפומפיה
כף אבקת שום או שום גבישי
כף פטרוזיליה מיובשת
מלח

הומפרייז בגרסה מהירה


מצרכים (מערבבים את כל המצרכים ומזלפים על הצ'יפס):
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
3 כפות חמאה מומסת
1/2 כפית מלח

צילום: שטרסטוק

קוק אנד בייק