סלט אבוקדו עם לימון, פלפל חריף ובצל ירוק

מאת: foodpage-team

רוטב עדין של שמן זית ולימון, חריפות של פלפלים ופרוסות אבוקדו הופכים לסלט משגע שמכינים בכמה דקות. מתוך ספרו החדש של השף רפי כהן

סלט אבוקדו

מצרכים:
2 אבוקדו בשלים
1/2 פלפל חריף אדום טרי, פרוס
1/2 כפית מלח גס
מעט פלפל שחור גרוס
2 בצלים ירוקים, פרוסים
1 בצל קטן, חצוי לאורך ופרוס דק
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
3 כפות שמן זית עדין


אופן הכנה:
• קולפים את האבוקדו (בקולפן ירקות אם הקליפה דקה. לאבוקדו בעלי קליפה עבה – חוצים, מסלקים את הגלעין ומוציאים את הבשר מכל מחצית בכף).
• פורסים את האבוקדו לפרוסות.
• מניחים את פרוסות האבוקדו בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.


מתוך ספרו החדש של השף רפי כהן "סלטים" – הוצאת כתר.
מחיר: 138 ש"ח. ניתן להשיג בכל חנויות הספרים.
צילום: דן פרץ


>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק


מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:
מטבוחה מרוקאית
סלט עדשים שחורות עם יוגורט
סלט עגבניות צלויות עם בולגרית ואגוזים
סלט כרוב ומלפפונים