קראמבל תפוחים בנוסח אסייתי

מאת: foodpage-team

קראמבל תפוחים בנוסח אסייתי של מסעדת סושי מן בחיפה. קינוח מתוק וטעים ללא ביצים וללא מוצרי חלב. רק להוסיף כדור גלידה בצד ואתם מסודרים

חומרים ל-6 מנות:

לתפוחים:

לקראמבל:

להגשה:

 

אופן ההכנה:

התפוחים:

פורסים כל תפוח מגולען לשישה פלחים ומערבבים בקערה רחבה את פלחי התפוחים יחד עם שאר החומרים, מלבד חומרי הקראמבל וההגשה.
מסדרים את פלחי התפוחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהתפוחים מתרככים מעט.

הקראמבל:

מעבדים את המרכיבים - קמח, שיבולת שועל, סוכר, חמאת קוקוס ווניל, בעזרת קצות האצבעות עד לקבלת תערובת פירורית, מערבבים פנימה את האגוזים.
מפזרים את פירורי הקראמבל באופן שווה מעל התפוחים האפויים. מחזירים לתנור ואופים כ-10 דקות נוספות או עד להזהבת פירורי הקראמבל.

ההגשה:

מוציאים את הקראמבל מהתנור ומגישים חם עם כדור גלידה.