קציצות בקר ברוטב עגבניות עשיר

מאת: kobyfridman

קציצות בקר מושלמות ברוטב עגבניות עשיר ומלא טעם, שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים. מתכון חדש של קובי פרידמן, השף הפשוט



למתכון המלא גללו למטה.

מכניסים לקערה 600 גרם בשר בקר טחון, 2 ביצים, 1/2 כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצות דק, בצל סגול בינוני חתוך דק, כף פפריקה, כפית אבקת שום, כפית כמון, 3 כפות קטשופ, חצי כפית פלפל שחור גרוס, רבע כפית סודה לשתייה ומלח לפי הטעם ומערבבים היטב.

 





מכניסים למקרר למנוחה של כשעה.


בינתיים מכינים את הרוטב.



מכניסים לסיר קופסה של קוביות עגבניות (400 גרם), 200 גרם רסק עגבניות, כפית אבקת שום, כפית סוכר, חצי כפית פלפל שחור גרוס, 2 כפות פפריקה, מלח לפי הטעם ו-2 כוסות מים ומבשלים על אש קטנה למשך 10 דקות.


מכינים מתערובת הקציצות כדורים בגודל של כ-3-4 ס"מ ומגלגלים בפירורי לחם.




מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים במשך 15 דקות.





מצרכים לקציצות:

600 גרם בשר בקר טחון
2 ביצים
1/2 כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצות דק דק
בצל סגול בינוני חתוך דק דק
כף פפריקה
כפית אבקת שום
כפית כמון
3 כפות קטשופ
חצי כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית סודה לשתייה
מלח לפי הטעם

פירורי לחם

מצרכים לרוטב:

קופסה של קוביות עגבניות (400 גרם)
200 גרם רסק עגבניות
כפית אבקת שום
כפית סוכר
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות פפריקה
מלח לפי הטעם
2 כוסות מים

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות פרט לפירורי הלחם. מכניסים למקרר למנוחה של שעה.
בינתיים מכינים את הרוטב - מכניסים לסיר את כל המרכיבים ומבשלים על אש קטנה למשך 10 דקות.
מכינים מתערובת הבשר כדורים בגודל של כ-3-4 ס"מ ומגלגלים בפירורי לחם.
מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים במשך 15 דקות.

בדף הפייסבוק שלי מחכים לכם למעלה מ-1,400 מתכונים פשוטים וטעימים נוספים עם אלפי תמונות. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק וליהנות מהפתעות, טיפים ועדכונים שוטפים.