סחוג ירוק

מאת: kobyfridman

קובי פרידמן, השף הפשוט, עם מתכון לסחוג ירוק חריף אש, שמכינים משילוב של פלפלים ירוקים חריפים ופלפלי אנצ'ו מקסיקניים



סחוג ירוק עם פלפלי אנצ'ו מקסיקניים, חריפים אש. מכינים כמות גדולה ומקפיאים לזמן ארוך בקופסאות סגורות.
למתכון המלא גללו למטה.

מורידים מ-750 גרם פלפלים ירוקים חריפים את הגבעולים. אם רוצים שייצא קצת פחות חריף, מנקים גם את הגרעינים.




מוסיפים 3 פלפלי אנצ'ו נקיים מגבעולים. חותכים לחתיכות גדולות ומרסקים במעבד מזון.


מוסיפים 4 חבילות כוסברה, ראש שום מקולף וכוס שמן זית ומרסקים עד קבלת משחה גרגירית.






מוסיפים כפית מלח, חצי כפית כמון וחצי כפית פלפל שחור, מערבבים ומגישים.




אפשר להכין את הסחוג גם ללא פלפלי האנצ'ו.

מצרכים:

750 גרם פלפלים ירוקים חריפים
3 פלפלי אנצ'ו (250 גרם)
4 חבילות כוסברה
ראש שום מקולף
כוס שמן זית
כפית מלח
חצי כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

להוריד מהפלפלים הירוקים החריפים את הגבעולים. אם רוצים שייצא קצת פחות חריף, לנקות את הגרעינים.
להוסיף 3 פלפלי אנצ'ו נקיים מגבעולים. לחתוך לחתיכות גדולות ולרסק במעבד מזון.
להוסיף את הכוסברה, השום והשמן זית ולרסק עד קבלת משחה גרגירית.
להוסיף את התבלינים, לערבב ולהגיש.
אפשר להכין את הסחוג גם ללא פלפלי האנצ'ו.

רוצים ליהנות מעוד המון מתכונים עם תמונות, טיפים והפתעות? אל תשכחו להיכנס לדף הפייסבוק שלי ולעשות לייק.