מוקפץ טבעוני

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין מנה עשירה, טבעונית ומלאה בטעמים של נודלס עם ירקות מוקפצים



למתכון המלא גללו למטה.

מטגנים 2 בצלים סגולים חתוכים לרבעי טבעות עד הזהבה פלוס.


מוסיפים 4 גזרים חתוכים לרצועות דקות ומאדים 5 דקות נוספות.


מוסיפים 6 פלפלים (ב-3 צבעים) חתוכים לרצועות דקות ומאדים עוד 5 דקות.


מוסיפים קישוא וזוקיני פרוסים לחצאי טבעות.


מוסיפים 2 כפות סילאן, 3 כפות רוטב סויה, 3 כפות צ'ילי מתוק, חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור גרוס ומקפיצים 3 דקות.




מוסיפים תוכן של 2 סלסלות של פטריות שמפיניון פרוסות ותירס גמדי מקופסת שימורים חתוך לטבעות. מקפיצים יחד 5 דקות.




מבשלים בנפרד חבילת נודלס ומוסיפים אותה לירקות.





מערבבים היטב ומגישים.



 

מצרכים:

2 בצלים סגולים חתוכים לרבעי טבעות
4 גזרים חתוכים לרצועות דקות
6 פלפלים (ב-3 צבעים) חתוכים לרצועות דקות
קישוא פרוס לחצאי טבעות
זוקיני פרוס לחצאי טבעות
2 כפות סילאן
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסות
קופסת שימורים תירס גמדי
חבילת נודלס

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצלים עד הזהבה פלוס.
מוסיפים את הגזרים ומאדים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את הפלפלים ומאדים עוד 5 דקות.
מוסיפים את הקישוא והזוקיני.
מוסיפים סילאן, רוטב סויה, רוטב צ'ילי מתוק, מלח ופלפל שחור גרוס ומקפיצים 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות ותירס גמדי מקופסת שימורים חתוך לטבעות. מקפיצים יחד 5 דקות.
מבשלים בנפרד את חבילת הנודלס ומוסיפים לירקות.
מערבבים היטב ומגישים.

רוצים ליהנות מלמעלה מ-1,500 מתכונים פשוטים וטעימים עם תמונות של כל שלבי ההכנה? היכנסו לדף הפייסבוק שלי, עשו לייק וקבלו עדכונים ומתכונים נוספים.