אורז עם נבטוטים ובצל מקורמל

מאת: kobyfridman

קובי פרידמן, השף הפשוט, מכין אורז עם נבטוטים. מנה סופר בריאה וטעימה שמכינים במיקרוגל בקלי קלות



למתכון המלא גללו למטה.

מבשלים חבילת נבטוטים עד שהיא מתרככת ומסננים מהמים.




מכינים 2 כוסות של אורז בסמטי. אפשר להכין במיקרוגל - מכניסים 2 כוסות אורז, כף שמן, חצי כפית מלח ו-4 כוסות מים רותחים לכלי פיירקס עם מכסה ומפעילים ל-17 דקות. אפשר לשדרג את הטעם עם כף אבקת מרק.


מקרמלים 2 בצלים קצוצים במחבת.
מוסיפים לאורז המוכן את הנבטוטים, הבצלים המקורמלים, חצי כפית פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם. מערבבים ומכניסים למיקרוגל ל-3 דקות.





מצרכים:

2 כוסות אורז בסמטי
כף שמן
חצי כפית מלח לאורז פלוס עוד קצת מלח לתיבול המנה הסופית
4 כוסות מים רותחים
אריזת נבטוטים
2 בצלים קצוצים
חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מבשלים חבילת נבטוטים עד שהיא מתרככת ומסננים מהמים.
מכינים את האורז, אפשר במיקרוגל - מכניסים את האורז, השמן, חצי כפית מלח והמים רותחים לכלי פיירקס עם מכסה ומפעילים ל-17 דקות. אפשר לשדרג את הטעם עם כף אבקת מרק.
מקרמלים את הבצלים במחבת.
מוסיפים לאורז המוכן את הנבטוטים, הבצלים המקורמלים, פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם. מערבבים ומכניסים למיקרוגל ל-3 דקות.

 

בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד המון מתכונים פשוטים ומצוינים עם תמונות של כל שלבי ההכנה. היכנסו, עשו לייק והתחילו ליהנות.