אנטי פסטי בטטה סגולה וקולורבי

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין אנטי פסטי פשוט וטעים מבטטה סגולה וקולורבי. 5 דקות הכנה ולתנור



בטטה סגולה נחשבת ביפן כסגולה לאריכות ימים. לא תכינו איתה אנטי פסטי פשוט ונהדר?

למתכון המלא גללו למטה.

מקלפים 1 ק"ג בטטה סגולה ו-1 ק"ג קולורבי. חותכים את הבטטות לטבעות ואת הקולורבי למשולשים.
מערבבים עם 6 כפות שמן זית, 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק, מלח לפי הטעם וחצי כפית פלפל שחור גרוס.




מכניסים לתבנית ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה ועוד 10 דקות ללא כיסוי, עד קבלת גוון זהוב.





מצרכים:

1 ק"ג בטטה סגולה
1 ק"ג קולורבי
6 כפות שמן זית
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

מקלפים את הבטטות והקולורבי. חותכים את הבטטות לטבעות ואת הקולורבי למשולשים.
מערבבים עם שמן זית, רוטב צ'ילי מתוק, מלח לפי הטעם ופלפל שחור גרוס.
מכניסים לתבנית ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה ועוד 10 דקות ללא כיסוי, עד קבלת גוון זהוב.

 

בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד כ-1,500 מתכונים טעימים ופשוטים עם תמונות של שלבי ההכנה. מוזמנים לעשות לייק וליהנות מעדכונים וטיפים.