מאפינסופגניה

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין מאפינסופגניות - ספק מאפינס ספק סופגניות. לא רק לחנוכה



למתכון המלא גללו למטה.

מקציפים ידנית בקערה 4 ביצים.
מוסיפים כוס סוכר דמררה ומערבבים.


מוסיפים 3/4 כוס שמן, 3/4 כוס ריוויון, 3/4 כוס מיץ תפוזים וכף תמצית וניל ומערבבים.




מוסיפים 3 כוסות קמח כוסמין מלא, שקית אחת של אבקת אפייה, חצי כפית סודה לשתייה ומעט מלח. מערבבים מעט.




מרססים מעט שמן במנג'טים מספר חמש ומכניסים לתבנית מאפינס. ממלאים את המנג'טים בתערובת עד 3/4 מגובה המנג'טים.



מוסיפים מעל כל מאפינסופגניה כפית של ריבת תות (הריבה תשקע במהלך האפייה).




מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-14 דקות.


מצננים ומפזרים אבקת סוכר לקישוט.

מצרכים ל-24 מאפינסופגניות:

4 ביצים
כוס סוכר דמררה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס רוויון
3/4 כוס מיץ תפוזים
כף תמצית וניל
3 כוסות קמח כוסמין מלא
1 שקית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
מעט מלח
תרסיס שמן
ריבת תות
אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים ידנית בקערה.
מוסיפים סוכר דמררה ומערבבים.
מוסיפים את השמן, הריוויון, מיץ התפוזים ותמצית הווניל ומערבבים.
מוסיפים קמח כוסמין מלא, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומעט מלח. מערבבים מעט.
מרססים מעט שמן במנג'טים מספר חמש ומכניסים לתבנית מאפינס. ממלאים את המנג'טים בתערובת עד 3/4 מגובה המנג'טים.
מוסיפים מעל כל מאפינסופגניה כפית של ריבת תות (הריבה תשקע במהלך האפייה).
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-14 דקות.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר לקישוט.

מוזמנים להיכנס לדף הפייסבוק שלי, לעשות לייק וליהנות מעוד למעלה מ-1,500 מתכונים פשוטים וטעימים עם תמונות לפי שלבי ההכנה.