לביבות כרובית ללא גלוטן

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין לביבות כרובית טעימות טעימות בלי טיפת גלוטן, שהכי טעים לאכול ישר מהמחבת



למתכון המלא גללו למטה.

מפרקים כרובית גדולה לפרחים ומבשלים עד רכות במים עם חצי כפית מלח. מקררים ומרסקים לפירורים.
מקרמלים במחיבת בצל סגול גדול קצוץ.
מערבבים את הכרובית המבושלת עם כוס קמח חומוס, 2 ביצים, 5 כפות פטרוזיליה קצוצה דק, חצי כפית מלח, חצי כפית סודה לשתייה וחצי כפית פלפל שחור גרוס.





מוסיפים את הבצל המקורמל ומערבבים.




מחממים במחבת שמן לטיגון בגובה כ-1 ס"מ.
יוצרים לביבות בידיים רטובות ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה יפה.




מוציאים לנייר סופג ומגישים.



מצרכים:

כרובית גדולה
כפית מלח
כוס קמח חומוס
2 ביצים
5 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
בצל סגול גדול
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מפרקים את הכרובית לפרחים ומבשלים עד רכות במים עם חצי כפית מלח. מקררים ומרסקים לפירורים.
מקרמלים במחבת בצל סגול גדול קצוץ.
מערבבים את הכרובית המבושלת והבצל המקורמל עם  קמח חומוס, ביצים, פטרוזיליה, חצי כפית מלח, סודה לשתייה ופלפל שחור גרוס.
מחממים במחבת שמן לטיגון בגובה כ-1 ס"מ.
יוצרים לביבות בידיים רטובות ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה יפה.
מוציאים לנייר סופג ומגישים.

בדף הפייסבוק שלי מחכים לכם עוד כ-1,500 מתכונים פשוטים וטעימים עם אלפי תמונות של כל שלבי הבישול. בואו לבקר, עשו לייק ותוכלו ליהנות מטיפים ועדכונים.