לביבות ברוקולי ללא גלוטן

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין לביבות ברוקולי מעולות ללא גלוטן. רק מטגנים והופ - הן נגמרות



למתכון המלא גללו למטה.

מבשלים 2 ראשי ברוקולי במים עם חצי כפית מלח עד שמתרככים.
מקררים, מרסקים לפירורים ומערבבים עם כוס קמח חומוס, 2 ביצים, 5 כפות פטרוזיליה קצוצה דק, חצי כפית מלח, חצי כפית אבקת סודה לשתייה וחצי כפית פלפל שחור גרוס.




מטגנים בצל סגול אחד עד קרמול.
מוסיפים לתערובת הברוקולי את הבצל הסגול המקורמל.




מחממים במחבת שמן בגובה כ-1 ס"מ. יוצרים בידיים רטובות לביבות ומטגנים משני הצדדים עד שהן מזהיבות יפה.






מוציאים לנייר סופג ומגישים.

מצרכים:

2 ראשי ברוקולי
כפית מלח
כוס קמח חומוס
2 ביצים
5 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית סודה לשתייה
בצל סגול
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מבשלים 2 ראשי ברוקולי במים עם חצי כפית מלח עד שמתרככים.
מקררים, מרסקים לפירורים ומערבבים עם כוס קמח חומוס, 2 ביצים, 5 כפות פטרוזיליה קצוצה דק, חצי כפית מלח, חצי כפית אבקת סודה לשתייה וחצי כפית פלפל שחור גרוס.
מטגנים בצל סגול אחד עד קרמול.
מוסיפים לתערובת הברוקולי את הבצל הסגול המקורמל.
מחממים במחבת שמן בגובה כ-1 ס"מ. יוצרים בידיים רטובות לביבות ומטגנים משני הצדדים עד שהן מזהיבות יפה.
מוציאים לנייר סופג ומגישים.

בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד המון מתכונים טעימים ופשוטים עם תמונות של שלבי ההכנה. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק ולהתחיל ליהנות.