מאפינס חמאת בוטנים ובננות

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין מאפינס רכים וטעימים עם בננה, חמאת בוטנים וקישוטי שוקולד צ'יפס



למתכון המלא גללו למטה.

מקציפים ידנית 4 ביצים. מוסיפים כוס ורבע סוכר דמררה ומערבבים.


מוסיפים כוס חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים, כוס ורבע רוויון, 2 כפות מיץ לימון, כפית קינמון וכפית תמצית וניל ומערבבים.




מוסיפים 3 כוסות קמח כוסמין מלא, שקית אבקת אפייה, חצי כפית סודה לשתייה ומעט מלח ומערבבים בעדינות.




מוסיפים 4 בננות חתוכות לקוביות קטנות ומערבבים.




משמנים מנג'טים מספר 5 בתרסיס שמן ומניחים בתבנית מאפינס. ממלאים מהתערובת במנג'טים עד 3/4 גובה.


מפזרים מעל לקישוט מעט שוקולד צ'יפס מריר 66% ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-14 דקות.




בודקים בעזרת קיסם אם מוכן.



 

מצרכים:

4 ביצים
כוס ורבע סוכר דמררה
כוס חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים
כוס ורבע ריוויון
2 כפות מיץ לימון
כפית קינמון
כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח כוסמין מלא
שקית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
מעט מלח
4 בננות חתוכות לקוביות קטנות
שוקולד צ'יפס משוקולד מריר 66%

אופן ההכנה:

מקציפים ידנית את הביצים.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים חמאת בוטנים, רוויון, מיץ לימון, קינמון ותמצית וניל ומערבבים.
מוסיפים קמח כוסמין מלא, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומעט מלח ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את הבננות ומערבבים.
משמנים מנג'טים מספר 5 בתרסיס שמן ומניחים בתבנית מאפינס. ממלאים מהתערובת במנג'טים עד 3/4 גובה. מפזרים מעל לקישוט מעט שוקולד צ'יפס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-14 דקות. בודקים בעזרת קיסם אם מוכן.

 

דף הפייסבוק שלי מלא במתכונים טעימים ופשוטים להכנה עם תמונות של שלבי ההכנה. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק וליהנות ממתכונים, טיפים והפתעות.