למתכון המלא גללו למטה.
מקלפים 4 גזרים גדולים וחותכים אותם לקוביות קטנות. מבשלים עד שמתרככים.
קוצצים 2 בצלים סגולים ומטגנים עד קרמול.
מטגנים למשך כ- 5 דקות את הגזרים המבושלים עם הבצל המקורמל ומוסיפים כף וחצי אבקת מרק פרווה, חצי כפית פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.
מוסיפים לגזר ולבצל 2 כוסות עדשים שחורות שבושלו עד ריכוך. מבשלים 5 דקות נוספות על אש קטנה.
מצרכים:
4 גזרים גדולים
2 בצלים סגולים
1.5 כפות אבקת מרק פרווה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מלח
2 כוסות עדשים שחורות מבושלות עד רכות
אופן ההכנה:
מקלפים את הגזרים וחותכים אותם לקוביות קטנות. מבשלים עד שמתרככים.
קוצצים את הבצלים ומטגנים עד קרמול.
מטגנים למשך כ-5 דקות את הגזרים המבושלים עם הבצל המקורמל ומוסיפים אבקת מרק, פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.
מוסיפים לגזר ולבצל את העדשים השחורות. מבשלים 5 דקות נוספות על אש קטנה.
ב
דף הפייסבוק שלי תמצאו עוד המון מתכונים טעימים ופשוטים עם כל שלבי ההכנה בתמונות. מוזמנים לבקר אותי גם שם, לעשות לייק ולהתחיל ליהנות.