וופל בלגי

מאת: nogaadamit

וופל בלגי נפלא עם ריח ממכר וטעם משגע. לארוחת בוקר מפנקת או כקינוח מתוק

מצרכים לכ-8 יחידות (תלוי במכשיר):

1.5 כוסות קמח (210 גרם)
שקית אבקת אפייה
1/4 כוס סוכר (50 גרם)
1/4 כפית קינמון (אופציונלי)
1 ביצה
1/4 כוס שמן צמחי (50 גרם)
1/2 1 כוסות חלב (360 מ"ל)

 



 

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים קמח, אבקת אפייה, סוכר וקינמון לפיזור אחיד של החומרים.

בקערה שנייה מערבבים היטב ביצה, שמן וחלב לתערובת אחידה.

שופכים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מחממים את מכשיר הוופל שלכם, שופכים מהבלילה למכשיר הוופל וממשיכים על פי הוראות היצרן.

אני משתמשת במכשיר שמניחים על הכיריים ולוקח כ-3 דקות מכל צד עד שהוופל מקבל גוון שחום קלות.

מגישים את הוופלים ישירות מהמכשיר. תיהנו.

[caption id="attachment_46636" align="aligncenter" width="600"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]

טיפים וגיוונים:

  1. מגישים את הוופל עם רוטב מייפל, סילאן, שוקולד או תוספת אחרת לפי בחירתכם.

  2. הוופל במיטבו כשהוא מוגש טרי מהמכשיר או שעות בודדות אחרי.