טראפלס שוקולד לבן-לימון

מאת: nogaadamit

טראפלס שוקולד לבן עם נגיעות לימון. פינוק מתוק וטעים שמכינים בקלי קלות

מצרכים לכ-25 יחידות:

200 גרם שוקולד לבן
40 גרם חמאה
גרידה מלימון שלם
1 כפית מיץ לימון
1 כפית ג'ינג'ר טחון
1/4 כפית הל טחון



אופן ההכנה:

בכלי שמתאים למיקרוגל שמים את השוקולד והחמאה וממיסים לאט ובפולסים.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

אפשר לשפוך לתבניות סיליקון קטנות כדי לקבל טראפל כמו בצילום או להכניס למקרר ל-2-1 שעות עד שהשוקולד יציב דיו על מנת ליצור כדורים. בעזרת כפית יוצרים כדורים ומחזירים למקרר ללילה להתיצבות סופית.

את הטראפלס שומרים בקופסא אטומה במקרר.



טיפים/ גיוונים:

  1. במקום גרידת לימון אפשר להשתמש בגרידת תפוז ומיץ תפוז.

  2. מי שלא אוהב הל יכול לוותר.