"בייגלה" תפוחי אדמה עם לב בצל

מאת: kobyfridman

השף הפשוט קובי פרידמן מכין טבעות תפוחי אדמה אפויות בתנור עם שמן זית וטעם בצלצלי



למתכון המלא גללו למטה.

מקלפים את תפוחי האדמה.


חותכים את תפוחי האדמה לרוחבם, ליצירת 2 סירות.


קורצים בעזרת קורצן לב חור במרכז כל סירה ומורחים בשמן זית.




מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפייה בתבנית אפייה, כשהצד העגול על הנייר.


מפזרים מעל מעט אבקת מרק בצל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד שמתרכך ומזהיב יפה.


מפזרים מלח לפי הטעם ומגישים.



מצרכים:

תפוחי אדמה
שמן זית
אבקת מרק בצל
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה.
חותכים את תפוחי האדמה לרוחבם, ליצירת 2 סירות. קורצים בעזרת קורצן לב חור במרכז כל סירה ומורחים בשמן זית.
מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפייה בתבנית אפייה, כשהצד העגול על הנייר.
מפזרים מעל מעט אבקת מרק בצל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד שמתרכך ומזהיב יפה.
מפזרים מלח לפי הטעם ומגישים.

מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי בו תוכלו למצוא עוד המון מתכונים פשוטים וטעימים.