סמבומלוואח בטטה גבינה

מאת: kobyfridman

חגיגת בטטה, בצקים וגבינות בשבועות! השף הפשוט עם מתכון מנצח וקליל למעדן קראנצ'י בטעם פיצה


חגיגת בטטה, בצקים וגבינות בשבועות! השף הפשוט עם מתכון מנצח וקליל למעדן קראנצ'י בטעם פיצה


 

למתכון המלא גללו למטה.

בשלו 2 בטטות ומעכו אותן לפירה



אחרי קירור הוסיפו לפירה:  2 כפות רוטב פיצה, חצי כפית אורגנו יבש, חצי כפית טימין יבש, פלפל ומלח לפי הטעם וערבבו.



הניחו מלוואח מופשר על קרש חיתוך ומעליו הניחו 4 כפות פירה בטטה בכל רבע של המלווח (לא לחתוך עדיין ל4)



הניחו מעל הפירה כף וחצי גבינה צהובה מגורדת (או כמה קוביות)



הניחו מעל מלוואח נוסף מופשר.  חלקו ל4 ע"י לחיצה וחיתוך.



הניחו על נייר אפייה בתבנית אפייה ומרחו שמן זית. פזרו שומשום והכניסו לתנור על חם של 180 מעלות עד השחמה יפה.



 

המתכון המלא:

בשלו 2 בטטות ומעכו אותן לפירה.אחרי קירור הוסיפו לפירה:  2 כפות רוטב פיצה, חצי כפית אורגנו יבש, חצי כפית טימין יבש, פלפל ומלח לפי הטעם וערבבו.

הניחו מלוואח מופשר על קרש חיתוך ומעליו הניחו 4 כפות פירה בטטה בכל רבע של המלווח (לא לחתוך עדיין ל4).

הניחו מעל הפירה כף וחצי גבינה צהובה מגורדת (או כמה קוביות), הניחו מעל מלוואח נוסף מופשר.  חלקו ל4 ע"י לחיצה וחיתוך.

הניחו על נייר אפייה בתבנית אפייה ומרחו שמן זית. פזרו שומשום והכניסו לתנור על חם של 180 מעלות עד השחמה יפה.

בתאבון (יוצא מעדן)!



 

דף הפייסבוק והאינסטגרם שלי מלאים בעוד המון מתכונים טעימים ופשוטים.