כרובית אפויה על מצע של בשר טחון וחומוס

מאת: foodpage-team

מתכון נפלא של אלברט לכרובית אפויה על מצע של בשר טחון וחומוס

כרובית אפויה על מצע של בשר טחון וחומוס

מצרכים:

כרובית.

400 גרם בשר טחון.

חומוס (קנוי מוכן או מושרה מראש).

עשבי שורש: שמיר, כוסברה, בזיליקום.

אורגנו.

טימין.

שמן זית.

טחינה.

אופן הכנת הכרובית:

  1. מתבלים בקערת ערבוב את הכרובית ביחד עם אורגנו, טימין, שמן זית, מלח גס ופלפל לא גרוס.

  2. עוטפים את הכרובית בנייר כסף ומכניסים לתנור למכת חום של 220 מעלות למשך 25 דק.

  3. לאחר 25 דקות אפייה פותחים את נייר הכסף ואופים את הכרובית ב-180 מעלות למשך 30 דק.


אופן הכנת הבשר הטחון:

  1. מטגנים את הבשר על שמן זית.

  2. מוסיפים את גרגירי החומוס.

  3. מוסיפים מלח ופלפל למליחות עדינה של הבשר.

  4. לאחר צריבה מלאה של הבשר מעבירים לצלחת עמוקה.

  5. מוסיפים את הכרובית מעל הבשר ומזלפים טחינה מעל.


בתיאבון :)



 

[divider]

אלברט פישמן סאדיקוב


סושף, שף, שוטף כלים, טבח הכנות (כי במטבח עושים הכל).


בן 28, מתגורר בשדרות, חובב בישול מגיל 14 ובעל ניסיון של כ- 5 שנים בכמה ממטבחי השף המובילים בקולינריה התל אביבית.


כרגע השף של בר המסעדה "זה בשדרות", ובעל עסק פרטי לארוחות קונספט בבית הלקוח.


ה"אני מאמין" של אלברט:  "אוכל לא משמין, משמין מי שאוכל אותו".


מתכונים נוספים של אלברט ניתן למצוא באינסטגרם שלו :)