פריים – מסגרת שכדאי להיכנס אליה

מאת: foodpage-team

מסעדת השף והסושי בר FRAME מציעה מגוון רחב של מנות משגעות ורולים מיוחדים ומלאי סגנון, חברות המערכת הלכו לארוחת צהריים במסעדה והתרשמותן מהמנות הנבחרות בהמשך...

פריים – מסגרת שכדאי להיכנס אליה


מסעדת השף והסושי בר FRAME מציעה מגוון רחב של מנות משגעות ורולים מיוחדים ומלאי סגנון, חברות המערכת הלכו לארוחת צהריים במסעדה והתרשמותן מהמנות הנבחרות בהמשך...


[divider]

הראשונות:


סלט פפאיה תאילנדי: פפאיה, גזר, עגבניות שרי מרוסקות, שעועית ירוקה, פקאן סיני מסוכר, כוסברה ונענע עם שבבי שום יבשים ובטונים מטוגנים ברוטב פלאם וצילי חריף (מנה פקנטית).


מחיר: 49 ₪.


מה חשבנו: סלט הפפאיה מוצלח ביותר, החל מאיזון הטעמים ועד לקראנצ'יות הכיפית של הירקות הטריים והעסיסיים. מנת פתיחה אוורירית,


עדינה ויש בה אלמנטים מפתיעים ונעימים כמו נענע ופקאן סיני מסוכר שמפוזר מלמעלה במידה הנכונה.



קומבינציית גיוזה 10 יחידות: שרימפס, עוף, צמחוני, פטריות ובקר.


מחיר: 92 ₪.


מה חשבנו: מנה מכובדת של 10 גיוזות (כיסונים ממולאים, מאודים או מטוגנים), כל שתי יחידות ממולאות במילוי שונה.


היחס בין הבצק למילויים נכון ומדויק- הרבה מילוי, מעט בצק. הבצק עשוי בדיוק במידה הנכונה ומטוגן קלות עד לחריכה עדינה בקצותיו.


סיפרו לנו שהכיסונים במקום הם בעבודת יד והספשליטה של השף, אז שאפו, אנחנו נהנינו מאוד מהמנה.



ולעיקריות:


נודלס צ'יקן שרימפס: אטריות ביצים מוקפצות עם שרימפס, חזה אווז מעושן, נתחי עוף, בצל ירוק, אספרגוס ברוטב פלפל שחור וסויה (פיקנטי).


מחיר: 82 ₪.


מה חשבנו: מנת מוקפץ הגונה ברוטב מתוק ומעט פיקנטי. גם כאן היה איזון מעולה בין האיטריות לתוספות הנדיבות. הפרגית בושלה היטב, והייתה רכה ועסיסית.


בשונה ממסעדות אחרות שלעיתים מקמצות באספרגוס, במנה הזאת הייתה כמות נדיבה ותמיד משמח לקבל כמות נדיבה של אספרגוס.



בין לבין...


שתינו שלוק ממשקה צ'ויה (שיכר שזיפים) אישי 50 מ"ל.


מחיר: 38 ₪.


המשקה הגיע בצנצנת קטנה (50 מ"ל) ובתוכה שזיף מתוק, הניחוח פירותי, הטעם עשיר, מתוק וחמצמץ במקביל. נעים לנקות את הפה בין ביס לביס.




[divider]

ולגולת הכותרת, הסושי:

טונה פינטס רול: טונה אדומה טריה עם אבוקדו, תערובת בוטנים בצ'ילי, אספרגוס, במעטפת סלמון חי, סבבי פנקו קריספים ועירית.

טטאקי טונה ותפוח עץ: טטאקי טונה ותפוח עץ: נתחי פילה טונה טרי צרובים ומגולגלים במילוי תפוחי עץ ומלפפון על מצא מיקרו בזיליקום ורוטב איולי יפני וכמהין, בעיטור שבבי פנקו.

צונאמי רול טונה: ספייסי טונה, אספרגוס ומלפפון, במעטפת פנקו צרוב עם שבבי בטטה טריאקי ומיונז יפני.

קרייזי רול: קרייזי רול 8 יחידות, סלמון טרי קצוץ ברוטב מיונז יפני, יוזו, מיסו, עם אבוקדו ומלפפון. בציפוי בס צרוב עירית ושבבי פנקו.

רול בס בפנקו ומעטפת סלמון צרוב: בס מטוגן בפנקו, אספרגוס, בוטנים בצ'ילי, מעטפת סלמון ברולה צרוב בעיטור איולי יפני עם כמהין.

מחיר: לקומבינציית שף זוגי, 289 ש"ח.


הרולים היו נהדרים, הדגים טריים, מגוונים ונימוחים בפה. האורז בושל בדיוק במידה וטעמו היה נהדר. החיבורים בין התוספות היו מדויקים והחמיאו האחד לשני.


רול שאהבנו במיוחד: טונה פינטס רול, שילוב מעניין ומפתיע בין דג הטונה העדין לבוטנים הנוכחים והקראנצ'יים, בהתחלה היינו סקפטיות אך כשטעמנו הבנו שהשילוב הלא סטנדרטי דווקא עובד מעולה.



המקום מעוצב בצורה אלגנטית ונעימה, אופציה מצוינת לבילוי זוגי וגם לבילוי משפחתי - ואל תפספסו את הקינוחים האקסטרה מפנקים.