מנסים את המדיח הארגונומי בסדנת בישול איטלקי

מאת: foodpage-team

מיניליין יבואנית AEG, משיקה מהפיכה בעולם מדיחי הכלים! הלכנו לבדוק את המדיחים המדוברים, ועל הדרך למדנו להכין אוכל איטלקי בארמון היפואי. היה נהדר, כל הפרטים בפנים.

הסדנה האיטלקית בה לקחנו חלק התרחשה בארמון היפואי שהינו מתחם אירוח ייחודי הנמצא בגבול שבין תל אביב ליפו. המקום כולל חלל מרכזי אחד המתחלק לשני לופטים מקסימים שמכניסים מיד לאווירה חגיגית, ומשמרים את העיצוב הוינט'גי המקורי של הבית. הסדנה הייתה חוויתית ומהנה במיוחד. תחילה התחלקנו לקבוצות, כאשר כל קבוצה הייתה אחראית על הכנה של מנה אחרת (אנחנו הכנו את המתכון שיופיע בסוף הכתבה), תוך כדי החיתוכים, הקיצוצים, הטיגונים והבישולים נאלצנו לנקות את הכלים, נעזרנו במדיח של AEG Comfortlift®, המדיח הראשון בעולם שהוא ארגונומי: מאפשר להרים את הסל התחתון כלפי מעלה ולפרוק ולטעון את הכלים ביעילות ובקלות - שבעצם את שימושיו התבקשנו לבדוק, ואכן, מדובר במדיח כלים יעיל במיוחד, קל לתפעול ונח בצורה מרשימה, והכי חשוב- הכלים יוצאים נקיים ומבריקים.

מה סיפרו לנו על המדיח... 

מסקר שנערך עבור חברת מיניליין ע"י מכון גאוקרטוגרפיה בקרב משפחות ויחידים בעלי מדיח כלים בביתם, עולה כי 80%  בקרב הנשאלים הצהירו כי היו רוכשים את המדיח הארגונומי בזכות הנוחות שבו 29% מהמשתמשים חווים קושי בהפעלת מדיח בשל הצורך להתכופף לחלקו התחתון וכי מבין התכונות הרצויות ביותר במדיח הביעו 39% את האפשרות להעלות את הסלסלה התחתונה לגובה של העליונה.

חברת מיניליין יבואנית AEG מציגה מהפכה וחדשנות בעולם מדיחי הכלים ומשיקה את AEG Comfortlift® -  פיתוח ראשון מסוגו בעולם ופטנט בלעדי של המותג AEG, המאפשר להחליק בעדינות ולהרים את הסלסלה התחתונה כלפי מעלה עד לגובה עבודה נוח ונגיש המאפשר לפרוק בצורה נוחה את הכלים ולטעון אותם ביעילות רבה יותר. התוצאה מדיח ארגונומי המותאם למשתמש באופן מושלם.

מספרים כי "מדובר בבשורה אמיתית בעולם מדיחי הכלים. הכנסה והוצאת כלים מהמדיח נחשבת לפעילות מאתגרת עבור רוב האנשים, היעילות במדיח החדש  comfortlift והארגונומיות יקלו על המשימה ויהוו שדרוג אמיתי לחוויית השימוש. מותג AEG היוקרתי, הינו הראשון שיוצא עם פיתוח זה שאנו מאמינים כי יהווה סטנדרט חדש בעולם מדיחי הכלים."

יתרונות המוצר:

26% טענו כי החסכון בחשמל ובמים במדיח הם מהתכונות החשובות ביותר בבואם לבחור מדיח.

[divider]

ואיך לא נשתף אתכם\ן באחד המתכונים המשובחים שלמדנו להכין בסדנה? 



פילה סלמון בקרסט של עשבי תיבול ופיצוחים


מצרכים :


פילה סלמון במשקל 1/2 1 ק"ג  עם העור
1/4 כוס מיונז
3 כפות חרדל דיז'ון חלק
כף מיץ לימון
גרידת לימון
600 גר' עלי תרד
2 שיני שום כתושות
30 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
1/4 כפית אגוז מוסקט
מלח


לקראסט:


2 כוסות פירורי פנקו


3- 4 כפות פסטו


50 גר' פיסטוקים קצוצים


מלח ופלפל גרוס


אופן ההכנה :




  1. בקערה קטנה מערבבים מיונז ,חרדל , מיץ לימון וגרידת לימון. מניחים את הדג כשהעור כלפי מטה ומורחים בתערובת בנדיבות.

  2. מערבבים את חומרי הקראסט ומפזרים בנדיבות מעל התרד.

  3. אופים כ 25 דק' בחום של 180 מעלות עד שהסלמון מוכן.


בתיאבון :)