קציצות דג הנסיכה

מאת: foodpage-team

קציצות דג ביתיות ופשוטות להכנה, שמצליחות בכל פעם מחדש

מצרכים:

נתח דג נסיכת הנילוס, אפשר גם קפוא.

4-5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.

חצי בצל.

ביצה.

פירורי לחם.

מלח, פלפל.

מלא פטרוזיליה קצוצה.



הוראות הכנה: 

מרתיחים את הדג ואת קוביות תפוחי האדמה עד שמתרככים,

לאחר התרככות מועכים את כל המרכיבים יחד לפירה,

קוצצים דק דק פטרוזיליה (רק עלים, ללא גבעולים), וחצי בצל גדול,

מערבים הכל יחד וקורצים קציצות קטנות,

מטגנים בשמן עד שהן נהיות שחומות וקריספיות,

וזה הכל, בתיאבון :)

 

טיפ: קציצות הדג האלה נפלאות גם בסנדוויץ'.

המתכון באדיבות חנה דניאל.