פיש אנד פוטטו

מאת: foodpage-team

רשת גרג קפה מנדבת, מתכון - פיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים.

מצרכים ל - 4 סועדים:

• קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ
• שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט )
• 1 קילו תפו"א (קליפה אדומה )
• צרור פטרוזליה
• 2 שיני שום פרוסות
• 4\1 כוס שמן זית
• 2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון הדג

אופן ההכנה:

• מבשלים את תפו"א במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזליה ושום ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.
• בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן לדג.
• מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.
• מעבירים את רצועות הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.
• ממליחים וסופגים שאריות שמן ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ ,מיונז ,וכו').

בתיאבון :)