פסטה במחית כמהין

מאת: foodpage-team

פסטה במחית כמהין על בסיס של ארטישוק עם צ'מיצ'ורי, עוד מתכון מרגש מבית היוצר של אלברט פישמן

מצרכים לפסטה:

פסטה

מחית כמהין

חמאה (למי שמעוניין במרקם רך)

מצרכים לבסיס: 

צ'מיצ'ורי

פטרוזיליה

בזיליקום

שמנת

גמבה ×1

סוכר

חומץ

פלפל חריף

ארטישוק

 

אופן ההכנה:

חותכים דק דק את כל המצרכים של הצ'ימיצ'ורי, 

ניתן להשתמש בבלנדר אך חשוב לשים לב שלא תצא מחית של צ'מיצ'ורי.

לאלו שמכינים צ'מיצ'ורי לבד מומלץ מאוד לתת לו לשבת במקרר במשך 3 ימים כדי שיקבל את כל הטעמים.

מוסיפים סוכר וחומץ - ומערבבים הכל יחד.

 

אופן הכנת הפסטה:

מבשלים את הפסטה במים  לפי הזמן שנקבע לפסטה,

מנקים את הפסטה מהמים ומוסיפים כף אחת של מחית כמהין לתוך הסיר של הפסטה,

בצלחת מכינים בסיס של ארטישוק ביחד עם צ'מיצ'ורי ומניחים עליו את הפסטה.

ניתן להוסיף גם שום קונפי ובצל ירוק לצבע וטעמים נוספים.



 

בתיאבון 

[divider]

 

אלברט פישמן סאדיקוב


סושף, שף, שוטף כלים, טבח הכנות (כי במטבח עושים הכל).


בן 28, מתגורר בשדרות, חובב בישול מגיל 14 ובעל ניסיון של כ- 5 שנים בכמה ממטבחי השף המובילים בקולינריה התל אביבית.


כרגע השף של בר המסעדה "זה בשדרות", ובעל עסק פרטי לארוחות קונספט בבית הלקוח.


ה"אני מאמין" של אלברט:  "אוכל לא משמין, משמין מי שאוכל אותו".


מתכונים נוספים של אלברט ניתן למצוא באינסטגרם שלו :)