תפוחי אדמה זיגזג בתנור

מאת: kobyfridman

טור המתכונים של השף הפשוט, והפעם- חצאי תפו"א חתוכים בזיגזג עם שמן זית וטחינה בתנור, יאמי



מצרכים:

10 תפוחי אדמה.

טחינה.  

שמן.

מלח ופלפל. 

[divider]

אופן ההכנה:


קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לחצאים עם חותכן זיגזג,



הכניסו לקערה וצקו 6 כפות שמן זית,



ערבבו עד שכל תפוחי האדמה עטופים בשמן,


סדרו על נייר אפייה בתבנית אפייה כאשר החלק העגול על נייר האפייה,



הניחו כפית טחינה, הוסיפו מלח ופלפל לפי טעם,



הכניסו לתנור חם על 190 מעלות עד ריכוך והזהבה יפה,


הטחינה קצת נשרפת אבל הטעם מעדן ובתאבון.



עוד מתכונים פשוטים ומעולים מחכים בדף הפייסבוק ובאינסטגרם שלי.