קציצות דגים

מאת: foodpage-team

רשת קפה ביגה מעניקה מתכון חגיגי לקראת חגי תשרי - קציצות דגים עשירות בטעמים 

קציצות דגים לכ- 7 מנות.

מרכיבים:  

יש לערבב היטב את כל המרכיבים. לשים במקרר כדי שהמסה תתייצב ולכדרר כל קציצה ל-40 גרם.

לאחר מכן יש לצרוב את הקציצות משני הצדדים במחבת עם שמן קנולה. להעביר אותן לסיר עם רוטב הפלפלים.

רוטב פלפלים לקציצות הדג

מרכיבים:

אופן הכנה:

יש לחמם סיר עם 100 מ"ל שמן קנולה, להוסיף את הפלפלים ולבשל כ-10 דקות, להוסיף את הפלפל החריף, לאחר מכן להוסיף את השום ולבשל 6 דקות נוספות.

להוסיף את הרסק, לערבב ולבשל כ-2 דקות. 

במקביל לערבב 100 מ"ל שמן נוספים עם הכמון, פפריקה, מלח, אבקת מרק וסוכר.

להוסיף את התבלינים כולל הפלפלים היבשים לסיר עם המים, בנוסף להוסיף מחצית מכמות הכוסברה לכסות ולבשל חצי שעה.

בסוף הבישול להוסיף את יתר הכוסברה ואם יש צורך לתקן טעמים.

 

בתיאבון....