עוגיות תמרים מהירות וטריות

מאת: pelegbechor

תור המתכונים של פלג בכור והפעם עוגיות תמרים קראנצ'יות, מתוקות ופשוטות פשוטות פשוטות להכנה


המצרכים:


תמרים שלמים יבשים


דבש


פיסטוק קלוף טרי


לבצק פריך:


300 גרם קמח


200 גרם חמאה


100 גרם סוכר


1 ביצה


אופן ההכנה:


הניחו את כל חומרי הבצק במיקסר וערבבו עד לקבלת בצק (טיפ: לא יותר מדי זמן משום שלא כדאי שבצק פריך יתחמם),


עטפו בניילון והניחו במקרר לשעתיים לפחות,


רדדו את הבצק על משטח מקומח,


לקחו תמר, הוציאו ממנו את הגרעין, שימו מעט דבש ו- 3\4 פיסטוקים,



הניחו את התמרים אחד ליד השני בשורה, קפלו את הבצק מעליו וגלגלו,



סגרו את הבצק בחלק התחתון של העוגיה. 


הכניסו לתנור על נייר אפייה בחום בינוני וחכו עד שהעוגיות ישחימו,


הוציאו מהתנור ופרסו כשהבצק עוד חם,


המתינו שיתקרר, ובתיאבון!