בראוניז שוקולד

מאת: foodpage-team

הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה" מלמדת אתכם איך להכין בראוניז שוקולדיים במיוחד שימתיקו לכם את סוף הארוחה

מצרכים ל-2 תבניות בגודל 20/30:
400 גרם חמאה
500 גרם שוקולד מריר
7 ביצים
560 גרם (3 כוסות פחות 2 כפות) סוכר
1/2 כפית תמצית וניל אמיתית
קורט מלח
270 גרם (2 כוסות) קמח תופח
1/4 כפית נס קפה
לקישוט: מגוון אגוזים קלויים


אופן הכנה:
• ממיסים חמאה ושוקולד על בן מארי או במיקרו.
• במיקסר עם וו גיטרה מקציפים במהירות בינונית-גבוהה ביצים, סוכר, תמצית וניל ומלח כ- 5 דקות, לקבלת מסה אוורירית.
• שופכים לתוכה את השוקולד החם ומנמיכים למהירות נמוכה.
• מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים למסה אחידה. לבסוף מוסיפים את הנס קפה.
• מעבירים את המסה לתבניות ומיישרים.
• מקשטים באגוזים ואופים ב- 170 מעלות בתנור שחומם מראש למשך 25-20 דקות.
• לחיתוך מושלם מומלץ להקפיא כ-1/2 שעה, לשחרר מהתבנית על קרש חיתוך ולחתוך עם סכין חדה.


המתכון באדיבות מירי ארזי מרשת "מתוקה" מתוך תכנית הטלויזיה בהנחייתה - "פשוט לאפות".
צילום: מתוקה רומסרוויס


>>  הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו


מחפשים עוד מתכוני שוקולד? נסו את אלה:
עוגת ביסקוויטים משולשת
עוגות נוטלה עם 3 מצרכים בלבד
טארט שוקולד וחלבה ללא אפייה