חצאי טבעות תפוחי עץ מיובשות, מוזהבות, מתוקות והכי חשוב טבעיות, מתכון ממטבחו של השף הפשוט
מצרכים:
6 תפוחי עץ מתוקים (מוזהב)
הוראות הכנה:
להוציא את ליבת תפוח העץ ולקלף,
לחתוך לחצי ולאחר מכן לחצאי טבעות בעובי 3 מ”מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 90 מעלות טורבו עד ריכוך ויבוש,
טיפ: אפשר לשדרג עם סוכר חום וקינמון.
המתכון המלא:
להוציא את ליבת תפוח העץ ולקלף,
לחתוך לחצי ולאחר מכן לחצאי טבעות בעובי 3 מ”מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 90 מעלות טורבו עד ריכוך ויבוש,
טיפ: אפשר לשדרג עם סוכר חום וקינמון.
בתיאבון :)
עוד מתכונים פשוטים ומעולים מחכים בדף הפייסבוק ובאינסטגרם שלי.